Calicul pivot visează

Cotidianul Prosport anunţă că pivotul Ghiţă Irimescu este pe lista de achiziţii a Universităţii Suceava.

Întrunit azi-noapte în regim de urgenţă, Consiliul de Administraţie al clubului sucevean a decis să-i aducă lui Matei un partener de joacă pe semicercul advers. Problema salariului lui Irimescu a fost rezolvată pe loc, prin intermediul cardului de partid, de către preşedintele administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, care a dublat din poignet – ca la poker – suma pe care Consiliul Judeţean a oferit-o echipei de handbal în 2011.

Pentru ademenirea lui Irimescu la Suceava, oficialii Universităţii au introdus câteva clauze speciale în contractul handbalistului. Astfel, caietul pe care se va ţine evidenţelor datoriilor către jucător nu va mai fi de matematică ca până acum, ci va avea foi de tip dictando. De asemenea, biciul cu care va fi alergat pe gheaţa de pe Areni sau pe cărările de capre de la Humor va fi împletit cu fire de aur. Totodată, Ghiţă a solicitat să poată vorbi cu presă după bunul plac, la orice oră din zi sau din noapte, dar numai cu taxă inversă. La toate acestea se adaugă un apartament Penthouse la ultimul etaj al World Trade Center Areni.

Imediat după semnarea contractului, Irimescu a fost felicitat pentru alegerea făcută de către fostul său antrenor de la Reşiţa, Aihan Omer. “Chiar l-am sunat pe Paleu să-l ajute pe Ghiţă. Mi-a respins apelul că era cu două folcloriste. Irimescu joacă un handbal de high level. L-aş fi putut înregimenta în Liban, unde antrenez eu, dar e mai bine că a ales Suceava“, ne-a declarat în exclusivitate Aihan Omer.

Neoficial, Ion Irimescu s-a grăbit să aleagă Suceava, înainte ca fiscul să-i pună sechestru pe braţul drept.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Calicul pivot visează"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*