Cale liberă spre baraj

Nu ai personalitate juridica, nu promovezi in Liga a 3-a! Acesta este avertismentul transmis de Federatia Romana de Fotbal cluburilor din ligile judetene care vor sa faca pasul spre esalonul trei la finalul actualei editii de campionat. Prezent la sedinta cu presedintii Asociatilor Judetene de Fotbal, Aurel Daicu a precizat ca echipele judetene din Suceava nu vor avea emotii in a-si asigura participarea la barajul de promovare din 19 iunie, toate cele trei pretendente la titlul de campioana judeteana, FC Pojorata, Foresta Malini si Minerul Iacobeni avand personalitate juridica sau fiind pe punctul de a obtine acest statut.

Noi am anuntat cluburile despre aceasta obligativitate inca de la inceputul campionatului. La ultima sedinta de la Federatie doar s-a reamintit acest lucru. Putem spune ca suntem avansati in acest sens. Maliniul are deja personalitate juridica, in vreme ce Pojorata si Iacobeniul au depus de ceva timp documentele pentru a dobandi acest statut”, a declarat presedintele Ajf Suceava, Aurel Daicu.

Tinand cont ca Federatia Romana de Fotbal a stabilit ca barajele de promovare in Liga a 3-a sa se dispute pe 19 iunie, pe teren neutru, presedintele Aurel Daicu a precizat ca data de start a sezonului de primavara al Ligii a 4-a ramane batuta in cuie, campionatul urmand sa se reia pe data de 10 martie, cu meciurile etapei a 18-a. Cluburile din esalonul patru pot face transferuri de jucatori intre 28 ianuarie si 8 martie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *