Căinari susţine probe de joc la CSMS Iaşi

Pojorata Cainari

La 27 de ani, Cornel Cainari poate da lovitura carierei. Cu evolutii constant bune in Liga a II-a in ultimele sezoane, mijlocasul care a imbracat in ultima jumatate de an tricoul Bucovinei Pojorata, a atras atentia celor de la CSMS Iasi. Astazi, Cainari a fost singura noutate de la reunirea lotului formatiei din Copou, urmand sa fie testat in perioada urmatoare de catre Nicolo Napoli.

Deocamdata l-am luat pe Cainari, un baiat care a fost la Bacau si despre care avem referinte bune. Îl vom testa în urmatoarea perioada. Ne asteapta o perioada grea de acumulari, trebuie sa fim toleranti, pentru ca urmeaza zile grele pentru jucatori, cu doua-trei antrenamente pe zi. Sper sa facem un an bun”, a declarat presedintele iesenilor, Florin Prunea.

Cornel Cainari a evoluat de-a lungul carierei pentru formatiile Sporting Suceava, Rapid CFR Suceava, SC Bacau si Bucovina Pojorata. Trei goluri in 18 meciuri sunt cifrele lui Cainari in cele sase luni petrecute in tricoul gruparii de la poalele Giumalaului. Una dintre reusite a venit in meciul de Cupa cu ASA Targu Mures, incheiat cu scorul de 4-1 in favoarea echipei ardelene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Căinari susţine probe de joc la CSMS Iaşi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*