S-a înţeles cu FCM Dorohoi

Rapid Suceava se va despărţi în această iarnă de unul dintre cei mai valoroşi jucători. Sătul de problemele financiare existente la clubul din “Areni”, mijlocaşul Cornel Căinari preferă să joace în Liga a 3-a, la FCM Dorohoi.

În vârstă de 25 de ani, Cornel Căinari a fost unul dintre cei mai folosiţi jucători ai Rapidului în sezonul de toamnă, alături de Claudiu Velescu şi Florin Plămadă. Evoluţiile sale au atras atenţia formaţiei SC Bacău, dar cele mai mari şanse să îl înregimenteze le are actualul lider din seria întâi a Ligii a 3-a, FCM Dorohoi. Căinari urmează să se alăture echipei antrenate de Vespazian Colban după ce îşi va clarifica înţelegerea cu Rapid.

„Nu sunt mulţumit de actuala situaţie de la Suceava. După anii jucaţi aici, este timpul să pun şi eu un ban deoparte. În plus, aş fi mai aproape de Botoşani şi poate voi intra în vederile celor de acolo”, a mărturisit mijlocaşul sucevean.

Cornel Căinari nu este singurul „ceferist” ofertat în această perioadă. Sumanariu şi Semeghin ar putea părăsi şi ei Rapidul în această pauză competiţională, ultimul fiind dorit la Bacău. Gruparea suceveana s-a despărţit deja de fraţii Florin şi Ionuţ Plămadă, cărora le-a expirat împrumutul de la FC Botoşani.

COMENTARII:

8 Comentarii la "S-a înţeles cu FCM Dorohoi"

  1. Daca pleaca Cainari , FL.Plamada , Sumanariu, Semeghin suntem ca si retrogradati ! la ora actuala ei erau printre cei mai buni jucatori de la Rapid ! daca nu aduc jucatori in locul lor din tara atunci nu mai avem nici o sansa ! cu talentele locale o sa fim o echipa de fotbal de liga 3 dar si acolo o sa fim la mijlocul clasamentului ! daca o echipa de liga 3 ca Dorohoi ne i-a jucatorii atunci avem un patron la Rapid de tot rasul !RUSINE! un oras ca Suceava nu poate sa-si tina acasa cei mai buni jucatori ! poate daca vom avea si un PRIMAR ca la Craiova vom avea si fotbal pana atunci avem pavele si borduri !

  2. Duca-se la paiosi in pana mea de taran…

    • Paiosi, nepaiosi suntem cu 10 clase peste voi, avem o echipa in liga 1, Dorohoiul va promova in liga 2 iar voi…. ? varza murata.

  3. GATA!s a mutat circul la dorohoi!

  4. Ar fii pacat ca Suceava un oras frumos si cu multi oameni cu bani sa dispara de la harta fotbalului la liga 2….vad ca din jucatori de baza si.au gasit echipa Cainar la Dorohoi Semeghin la bacau .Sumanariu la Vaslui….cu cine mai ramanem sa jucam cu juniori?..treziti-va ma ca o sa fim de rasul lumi in retur…

  5. bafta tigane…………

  6. Bistrita poate lua golgeter din liga IV iar Rapid cfr Suceava nu ? la Bistrita nu conteaza in ce liga joci daca esti bun fiindca aia spre deosebire de noi au antrenor si are cine sa-i antreneze si sa-i descopere ! noi asteptam vedete ! se vede pe ce loc e Bistrita si pe ce loc e Rapidul !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*