Cadouri simbolice pentru boxeri

cadouri box Andu Vornicu

Sportivii secţiei de box a clubului CSM Suceava au fost chemaţi marţi de antrenorul Andu Vornicu la sala „Unirea” pentru ultima dată în acest an. Înainte de intrarea în vacanţă, pugiliştii au primit câte un mic cadou de Crăciun.

La sfârşitul celui mai bun an din istoria boxului sucevean, cu zece medalii câştigate la competiţiile naţionale, antrenorul Andu Vornicu a găsit abia în ultimul moment resurse pentru a-şi răsplăti elevii. A fost nevoie, încă o dată, de ajutorului omului de afaceri George Turtureanu pentru ca pugiliştii suceveni să primească un cadou.

“A fost un an plin de succese, sunt mulţumit de copii. Din fericire, pe ultima sută de metri, am reusit prin amabilitatea prietenului meu, George Turtureanu, să fac copiii cât de cât fericiţi. Sper ca la anul să le pot oferi mai mult, să muncim mai mult, şi să aducem mai multă satisfacţie clubului şi în primul rând lor. Nu ştim ce va fi în 2015, având în vedere că cele mai multe medalii au fost aduse de cadeţi, care de acum sunt juniori. Vin din spate alţi cadeţi pe care i-am pregătit şi sper ca şi ei să aducă numeroase medalii”, a spus Andu Vornicu.

Pe parcursul anului 2014, boxerii suceveni au câştigat două medalii de aur, trei de argint şi cinci de bronz. Rezultatele sunt cu atât mai meritorii cu cât antrenorul Andu Vornicu face voluntariat la CSM Suceava.

“Eu intru în al treilea an de voluntariat şi mă zbat cum pot. Nu vreau să le transmit copiilor ceea ce simt eu. Deocamdată nu sunt soluţii ca să fiu angajat cu forme legale la club. Mă abţin să comentez acest detaliu. Importantă este fericirea de pe chipul copiilor. Când îi vad pe podium cu medaliile la gât, fericiţi, uit de celelalte aspecte”, a conchis antrenorul sucevean.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cadouri simbolice pentru boxeri"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*