Cadouri pentru „alb-albastri”

Presedintele Ciprian Anton le pregateste cateva surprize jucatorilor odata cu apropierea sarbatorilor de iarna. “Alb-albastrii” vor participa la o petrecere de sfarsit de an si vor primi si o parte din restantele financiare inainte de Craciun.

Ciprian Anton a anuntat ca la mijlocul lunii decembrie ii va invita la un local pe toti cei care au evoluat pentru Cetatea in aceasta toamna, printre acestia aflandu-se si jucatorii exclusi deja din lot.

“Eu sunt sigur ca vor veni toti, pentru ca vrem sa incheiem anul asa cum se cuvine. Vrem sa ii invitam pe toti cei care au facut parte din lot, chiar si Luca, Dicher, Palimaru sau Apetroaei. Toata lumea va fi invitata pe data de 13 decembrie, impreuna, speram cu primarul Ion Lungu. Vom lua toti loc la o masa, iar in ziua urmatoare vom sti exact pe ce jucatori ne vom baza in continuare”, a anuntat seful executivului din Areni.

Presedintele Cetatii a precizat ca nici latura financiara nu va fi neglijata, in urmatoarea saptamana urmad sa faca eforturi pentru a achita din primele restante: “Speram ca inainte de sarbatori sa primeasca si baietii ceva. Imi voi da toata silinta pentru ca baietii sa nu mearga in vacanta cu buzunarele goale”.

“Alb-albastrii” vor intra in vacanta imediat dupa finalul meciului cu Tricolorul Breaza. Reunirea lotului in vederea pregatirii returului este programata la mijlocul lunii ianuarie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cadouri pentru „alb-albastri”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*