FOTO | Cadouri de la Belo

Zarva mare, astazi, pe stadionul Areni, acolo unde fostii internationali romani Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu au oferit cate 30 de mingi marca Jako juniorilor celor sase cluburi profesioniste din judet este vorba de Rapid Suceava, FC Pojorata, Bucovina Radauti, Sporting Suceava, LPS Suceava si AS Armonia Falticeni.

Campania “Mingea e la voi” a fost organizata de Federatia Romana de Fotbal in parteneriat cu Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava sI a fost condusa de directorul pentru dezvoltare fotbalistica din cadrul FRF, Ciprian Paraschiv. La Suceava, actiunea a avut loc pe Areni, inainte meciului Sporting – Ceahlaul II.

În total, în cadrul acestei campanii, 15.000 de mingi vor ajunge, în etape, la echipele de copii si juniori ale membrilor afiliati, informeaza siteul FRF. “Este un eveniment fericit sa te afli in prejma acestor copii si sa le faci cadouri. Am impartit 180 de mingi si credem ca este un sprijin destul de important. Nu vrem ca astfel de actiuni sa fie doar asa de fatada, sa creada lumea ca le organizam doar in primul an. Vrem sa continuam an de an, sa venim in sprijinul copiilor si juniorilor. Sectorul juvenil trebuie sa reprezinte o prioritate, pentru ca de aici se pleaca spre fotbalul mare”, au precizat fostii internationali romani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Aveți grija ca hotul de manuel costache le a furat banii din buzunar lui belo și Vlădoiu cand a stat lângă ei.defect profesional!aveau euro si nu a rezistat.

  2. Jajaja ma da jan vladoiu pe ce post juca la nationala ca e mic tare! Sunt mai inalti copiii decit iel!!!

  3. cred ca ar fi fost frumos sa fie chemati toti copiii de la unele cluburi.fiecare copil si-ar fi dorit sa faca o poza cu belo si cu vladoiu,marile glorii ale fotbalului romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *