Cadou pentru Bibi

Sucevenii au avut un motiv in plus sa sarbatoreasca dupa victoria cu Politehnica Timisoara. Cele doua puncte castigate in detrimentul banatenilor au fost dedicate de handbalisti, antrenorului Leonard Bibirig, care si-a serbat sambata ziua de nastere.

Tehnicianul Universitatii a apreciat cadoul oferit de elevii sai la implinirea varstei de 39 de ani.

“Tin sa le multumesc baietilor pentru acest cadou. Sper, ca la randul meu, sa le ofer mai multe cadouri lor. Felicit baietii pentru munca pe care au depus-o si le doresc succes in continuare”, a declarat la finalul partidei, Leonard Bibirig.

Antrenorul Universitatii a marturisit si modul in care isi serbeaza ziua de nastere: “In familie, cu sotia si copilul. Vreau un moment de odihna si de relaxare pentru ca nu ne-am vazut de mult timp. Eu doar in weekend imi pot revedea familia”.

Leonard Bibirig a apreciat evolutia elevilor sai in meciul de sambata, dar a atras atentia ca finalul turului este infernal pentru Universitatea.

“Ma bucur ca am obtinut a cincea victorie consecutiva. Suntem constienti ca ne asteapta meciuri foarte grele, cu echipe afle in crestere de forma, asa cum a fost si Poli. Speram insa sa ne facem jocul nostru obisnuit si sa mai aducem cateva puncte pentru a ne mentina in partea superioara a clasamentului”, a conchis “Bibi”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cadou pentru Bibi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*