Cadeții îşi cunosc adversarii

Federatia Romana de Volei a anuntat locatiile si datele de desfasurare a turneelor semifinale din cadrul Campionatelor Nationale de cadeti, faza a competitiei unde Lps Suceava are ambele echipe calificate.

Primele care vor intra in competitie sunt cadetele de la Lps Suceava, care urmeaza sa joace turneul semifinal la Targu Mures, in perioada 22-24 martie, intr-o grupa din care mai fac parte formatiile Acsv Donaris Galati, Css Deva si gazdele de la Csu Medicina Targu Mures. Cadetii suceveni se vor bate pentru turneul final la sfarsitul lui aprilie, voleibalistii lui Vasile Mosuc urmand sa dispute penultima faza in fieful celor de la Css2 Baia Mare, intr-o grupa din care mai fac parte formatiile Csm Bucuresti si Cnmv Ploiesti.

Pana atunci, vor disputa faza semifinala juniorii de la Css “Nicu Gane” Falticeni, care se vor lupta pentru singurul loc calificabil in ultima faza a campionatului cu formatiile Css Lapi Dej, Css Ramnicu Sarat si Csm Bucuresti, intr-un turneu programat in perioada 15-17 martie, la Dej, dupa sistemul fiecare cu fiecare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Cadeții îşi cunosc adversarii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*