Buzoianu visează frumos

Desi “ceferistii” se afla in acest moment la doar doua puncte de zona “rosie” a clasamentului, tehnicianul Ion Buzoianu viseaza frumos. Antrenorul secund al Rapidului nici nu vrea sa auda de retrogradare, precizand ca obiectivul formatiei sucevene pentru acest sezon este ocuparea unui loc intre primele sase echipe ale seriei. “Nici nu vrem sa pomenim de evitarea retrogradarii. Nu exista un asemenea obiectiv. Obiectivul nostru este ca echipa sa joace bine si sa terminam peste linia de la jumatatea clasamentului. Tinand cont de calitatile jucatorilor pe care ii avem acum, in momentul in care vom putea lucra si tactic, vom apare inevitabil si rezultatele”, a declarat Ion Buzoianu la Bucovina TV.

La randul sau, mijlocasul Claudiu Velescu spera ca rapidistii sa nu mai coboare in clasament, chiar daca ar putea primi o grea lovitura odata cu imineata pierderea celor trei puncte castigate in meciul de la Botosani. “Lupta este inca stransa in partea de jos, dar in acest moment sunt trei echipe sub noi in clasament si speram sa le tinem acolo. Nu ne gandim nici un moment la retrogradare. Ar fi insa o lovitura sa ne ia cele trei puncte castigate in meciul cu FC Botosani”, a declarat Claudiu Velescu.

Verdictul final in litigiul dintre Rapid Suceava si Fc Botosani va fi dat joi, de catre Comisia de Disciplina.

Rapid Suceava se afla in acest moment pe locul 10 in clasamentul seriei intai, cu 13 puncte acumulate, la opt puncte de locul 6 visat de antrenorul Ion Buzoianu, si la doar doua puncte de zona retrogradarii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *