Buziuc, în topul golgheterilor

Jucătorul echipei Sporting Suceava, Alexandru Buziuc, este unul dintre cei mai buni marcatori din seria întâi a Ligii a III-a. Cu 8 goluri înscrise în 12 meciuri, atacantul în vârstă de 17 ani se află pe prima poziţie în această ierarhie, alături de Cristi Ungureanu de la ACS Bacău şi Ioan Harbuzaru de la Petrotub Roman.

Golul marcat vineri în poarta celor de la ABC Stoicescu l-a propulsat pe Buziuc în fruntea celor mai prolifici jucători ai seriei.

“Are simţul porţii, este destul de robust pentru vârsta lui, este tenace şi reuşeşte să se desprindă uşor de adversar. Este impresionant ca, la 17 ani, să fie trecut pe lista marcatorilor aproape în fiecare etapă. Clubul Sporting trebuie să fie mândru că a reuşit, prin proiectul început în urmă cu câţiva ani, să formeze o serie de jucători care în viitor pot evolua la echipe din prima ligă. Eu mi-aş dori ca Buziuc să îmbrace cel puţin o dată tricoul echipei naţionale, indiferent că este de tineret sau seniori”, a spus antrenorul Ovidiu Murariu.

Cuplul de atacanti ai Sportingului, Alexandru Buziuc – Mircea Negru, a reusit sa marcheze in aceasta toamna 13 goluri. Pentru gruparea suceveană au mai punctat Azaharioaei – de două ori, Liutec, Căinari şi Guriţă.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buziuc, în topul golgheterilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*