Buziuc, în mariaj de probă

Sporting se pregateste sa-i faca valiza unui alt tanar fotbalist crescut pe bani publici in ograda clubului.

Ultimul talent scos la mezat de conducerea “alb-verzilor” este golgheterul echipei de juniori B, Alexandru Buziuc, atacantul de 17 ani urmand sa plece alaturi de formatia Academiei “Gheorghe Hagi” la un turneu international programat la sfarsitul acestei saptamani in Ungaria , acolo unde si-au mai anuntat prezenta cluburi cu renume de pe batranul continent precum Real Madrid, Panathinaikos Atena sau Ferencvaros.

Chestionat telefonic pe marginea acestui subiect, managerul clubului Sporting, Ciprian Anton, a precizat ca mariajul dintre Alexandru Buziuc si Academia lui Gheorghe Hagi este doar unul de proba, fotbalistul urmand sa evolueze in tricoul clubului constantean doar pe parcursul turneului de la Budapesta.

Am luat aceasta decizie de a-l lasa pe Buziuc sa participe la turneul din Ungaria pentru a avea in picioare niste meciuri de un asemenea nivel. Deocamdata, el ramane jucatorul nostru, urmand sa revina la Sporting odata cu jocul de joia viitoare de la Bacau”, a precizat managerul Ciprian Anton.

Alex Buziuc ar putea fi a cincea a speranta a fotbalului sucevean impachetata cu destinatia Academia “Gheorghe Hagi”, dupa ce in ultima perioada, pe filiera clubului Sporting, in curtea Regelui au mai ajuns jucatori precum Hantescu, Logofatu, Paius sau Ivan. Toate aceste transferuri cu cantec s-au facut in conditiile in care, numai in acest an, primaria se pregateste sa aloce Sporting-ului suma de 150.000 de lei noi pentru sustinerea echipelor de juniori ale clubului, care – in acceptiunea celor care pretind ca sprijina sportul sucevean – ar trebui sa reprezinte baza de formare a viitoarei echipe locale de fotbal.

Exit mobile version