Buziuc şi Bâgu, la Vaslui

Sporting Suceava le-a facut vant spre primul esalon tinerilor Alex Buziuc si Razvan Bagu. Cei doi jucatori au semnat in cursul zilei de astazi contracte cu gruparea FC Vaslui si au sanse destul de mari sa faca parte din lotul cu care antrenorul Viorel Hizo va ataca sezonul de primavara al ligii intai. Conform managerului de la Sporting, Ciprian Anton, singurul lucru asupra caruia conducerile celor doua cluburi nu au cazut inca de acord este legat de partea financiara a transferurilor. “Cei doi au fost monitorizati de ceva vreme si cred ca este un mare pas inainte aceasta plecare a lor la FC Vaslui. Este vorba de niste contracte care se vor intinde pe trei-patru ani. Ramane ca pana vineri sa parafam si actele intre cluburi. Exista mai multe variante, din care speram ca Sporting sa nu ramana doar cu faima. Totodata, ne bucuram ca am reusit sa producem niste jucatori de nivelul Ligii I”, a declarat managerul Ciprian Anton.

Alexandru Buziuc (18 ani) si Razvan Bagu (19 ani) au efectuat astazi vizita medicala alaturi de restul componentilor lotului vasluian, iar duminica au sanse mari sa plece in stagiul de pregatire din Spania.

Conducerea clubului Sporting s-a aratat dispusa sa-l cedeze pe fundasul Constantin Ferariu la concitadina Rapid, dar numai in conditiile unei oferte concrete din partea “ceferistilor”. “Toti componentii lotului nostru au usa deschisa pentru a pleca la Rapid, dar numai in cazul in care primim o oferta concreta, care sa fie avantajoasa atat pentru noi cat si pentru jucator. Ne dorim o colaborare intre cele doua cluburi, dar nu-l putem lasa pe Ferariu sa plece definitiv, asa pe degeaba”, a spus Ciprian Anton.

Recent, din curtea celor de la Sporting a mai plecat mijlocasul Cornei Cainari, care sustine in aceste zile probe de joc la gruparea Rapid Chisinau. In cazul in care nu va ajunge la un acord financiar cu formatia din capitala Republicii Moldova, fotbalistul de 24 de ani are si o solutie de rezerva: FC Milisami Orhei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buziuc şi Bâgu, la Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*