Buziuc, convocat la Naţională

Trei fotbalişti suceveni au fost convocaţi pentru acţiunile loturilor naţionale ale României de săptămâna viitoare. Este vorba despre Dorin Goian, Doru Popadiuc şi Alexandru Buziuc.

Golul marcat joi în Europa League i-a garantat lui Dorin Goian prezenţa în lotul României pentru meciul cu Grecia, programat pe 7 septembrie, de la ora 21:45, la Atena, în cadrul primei etape a preliminariilor EURO 2016.

În schimb, la naţionala de tineret a României, Viorel Moldovan a convocat doi suceveni: Doru Popadiuc (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi Alexandru Buziuc (Gaz Metan Mediaş). „Tricolorii” vor înfrunta echipa similară a Muntenegrului joi, 4 septembrie, de la ora 19:30, pe stadionul Dinamo. Dacă mijlocaşul grupării de sub Pietricica este un obişnuit al reprezentativei Under 21, pentru Buziuc aceasta este prima convocare la loturile naţionale.

„Am mai fost doar o singură dată, când eram la Suceava, în probe la Mogoşoaia. Sunt încântat că am fost convocat, sper să am şansa şi să joc şi să o fac cât mai bine”, a mărturisit Alex Buziuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. un adevarat numar 9ALEZ BUZIUC ,Suceava In ultimii 30. 40 de ani a avut 2 nume grele in atacul Sucevei si unul in devenire ,dar care nu a avut timp si cum demonstra acest lucru. Primul a fost ION PETRESCU zis HUTULUL al doilea CORNEL SFRIJAN – doi oameni de gol , de ,, gura portii, iar al treilea ALEX BUZIUC un jucator la fel ca ceilalti doi care v/a demonstra ceea ce predecesorii lui o faceu cu succes si ne bucura pe noi spectatorii , sau colegi de vestiar …. intamplator am fost cu toti trei ,,,,,jucator sau antrenor. Multa sanatate tuturor si multa bafta ALEX BUZIUC

  2. Te da i drept Murariu ? Ești un fals, el nu vorbește prin comentări pe gazeta șv. are termenii lui in vocabular nu cuvinte mărunte ca ale tale! Nustiti sa apreciați nimic, sunteți niste neghiobi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *