Bursucul din Wikileaks

Universitatea şi-a tras antrenor nou. Începând de luni, antrenamentele echipei locale de handbal sunt conduse de Stelian Bursuc. Mutarea din curtea “studenţilor” nu a surprins însă pe nimeni.

Conform unor hârtii aduse de vânt pe ţolul de la uşa redacţiei noaste, venirea lui Stelian Bursuc la Suceava a fost semnalată în telegramele Wikileaks încă de acum două luni, când jucătorii au făcut o plângere către Consulatul Statelor Unite de la Piatra Neamţ în care au cerut sprijinul Marelui Licurici pentru îndepărtarea lui Leonard Bibirig de la putere, invocând derapajele dictatoriale ale fostului dinamovist, soldele mizerabile încasate şi antrenamentele cazone la care au fost supuşi în ultimii ani.

Între timp, conducerea clubului a ascuţit în tăcere pumnale pe sub birouri. După eşecul de la Bacău, tartorul s-a trezit cu unul înfipt în spate. Primul pas spre revoluţie a fost făcut, astfel că din internatul USV, de sub pături, începeau să se audă chitarele cântând în surdină. Hai liberare, hai civilie, vino!

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bursucul din Wikileaks"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*