Bursuc, principal la CSU

Stelian Bursuc este noul antrenor principal al Universitatii Suceava. Tehnicianul nemtean va face echipa in noua editie de campionat cu Leonard Bibirig, cei doi urmand sa-si stabileasca atributiile pana pe 4 iulie, atunci cand este programata reunirea lotului.

“Vineri am definitivat discutiile cu Stelian Bursuc si de pe 4 iulie va veni la pregatire cu Leonard Bibirig. Eu asa am solicitat, sa fie antrenor principal si antrenor secund. Ramane de vazut cum isi vor imparti atributiile intre ei. Vreau sa definitivam fisele posturilor pentru ca lucrurile sa fie clare atunci cand incepe pregatirea. Nu pot sa zic pe ce perioada ne-am inteles cu Bursuc, dar cert este ca anul acesta va antrena la Suceava”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Petru Ghervan a mai spus ca asteapta in continuare un raspuns din partea jucatorilor aflati la final de contract: “Noi am facut o oferta, ei o solicitare si mai dureaza pana sa aflam cine va continua. Ar fi fost mai simplu pentru vacanta lor si pentru timpul meu daca am fi cazut la acord din prima. Pana la urma fiecare isi evalueaza valoarea si capacitatea de performanta asa cum crede. Eu nu spun ca i-am evaluat corect si ca ei nu ar avea dreptate sa ceara mai mult, dar noi stim bine care ne sunt limitele.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bursuc, principal la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*