Bursuc, jucator de baza

O data cu rezultatele negative, la Universitatea au inceput sa apara si acuzele la adresa anumitor jucatori. Unul dintre cei luati in vizor este coordonatorul Cristian Bursuc. Colegii acestuia ii sunt insa alaturi si considera ca isi face pe deplin datoria pe postul pe care joaca.

“Cristi este jucator de baza la noi. A avut si o accidentare la glezna, iar pana sa intre inapoi in joc mai dureaza putin. Oricum nu a jucat rau, ca si coordonator consider ca si-a indeplinit sarcinile. Noi toti ne dorim sa fim apti tot timpul, dar acest lucru chiar nu este posibil” considera Adi Chirut.

“Este foarte greu sa te mentii 100% in forma un tur intreg de campionat, situatiile de genul acesta apar la toti sportivii, nu doar la handbalisti. Nu poti sa fi tot timpul cel mai bun” a declarat la randul lui, Bogdan Soldanescu.

De altfel, Chirut si Soldanescu sunt si ei in plin proces de recuperare. Primul inca se resimte dupa o accidentare la calcai, mai avand de efectuat inca sase sedinte la o clinica din Bacau. Soldanescu a slabit, de cand a venit la Suceava, peste 20 de kilograme, asteptandu-se de la el sa ajunga la forma maxima abia la startul returului de campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bursuc, jucator de baza"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*