Bursuc, bronz la debut

Cooptat in staff-ul echipei sucevene pe parcursul returului de campionat, antrenorul Stelian Bursuc nu si-a ascuns satisfactia ca a debutat cu o medalie de bronz pe banca Universitatii. “Este o mare realizare avand in vedere ca aici mi-am incheiat activitatea ca jucator, iar ca antrenor am satisfactia de a debuta cu medalia de bronz”, a spus Stelian Bursuc, dupa festivitatea de premiere.

Tehnicianul este increzator ca Universitatea poate face o figura frumoasa in viitoarul sezon al cupelor europene, in conditiile in care va exista continuitate la nivelul antrenorilor si lotului de jucatori.

Sper sa fie de continuitate si sa mentinem colaborarea. Eu am venit la Suceava pentru a incerca sa ajut aceasta echipa. Schimbarile din mers nu sunt benefice, mai ales in sporturile de echipa. Totusi, spre surprinderea mea si a echipei, totul a mers bine si drept dovada stau ultimele rezultate. Ne-am indeplinit obiectivul, iar acum urmeaza sa vedem lotul de jucatori, obiectivul pentru urmatorul sezon si componenta staff-ului tehnic. Suceava a mai jucat o finala de cupa europeana, deci se poate intampla orice”, a completat antrenorul Stelian Bursuc.

Exit mobile version