Bursuc ar putea renunţa

Cs Universitatea Suceava riscă să rămână fără antrenorul alături de care a cucerit medaliile de bronz în sezonul trecut al Ligii Naţionale de handbal masculin. Nemulţumit de rezultatele modeste înregistrate de echipă în primele opt etape ale actualei ediţii de campionat şi în urma cărora “studenţii” ocupă doar locul 7 in clasament, principalul Stelian Bursuc şi-a anunţat sâmbătă jucători, imediat după eşecul usturător cu Ştiinţa Bacău, scor 19-28, că se gândeşte să renunţe la şefia băncii tehnice a formaţiei locale de handbal.

Managerul Petru Ghervan a precizat în schimb că nu a purtat încă o discuţie tete-a-tete cu Stelian Bursuc, în legatură cu vreo demisie a ultimului din funcţia de principal al Universităţii. “Nu am avut nicio discuţie cu Stelian Bursuc pe marginea rezilierii contractului cu noi. Poate că şi-a exprimat nemulţumirea în vestiar, faţă de jucători, imediat după meciul cu Bacău. Singurele aspecte discutate cu conducerea clubului au fost legate de rezultat şi mai ales de jocul pe care l-am prestat sâmbătă. Pe toţi ne-a nemulţumit jocul nostru şi era normal ca şi Stelian să fie supărat de cum s-au comportat jucătorii mai ales în repriza a doua, pentru că e principalul răspunzător de rezultate”, a declarat Petru Ghervan.

Oficialul clubului sucevean a recunoscut că “lucrurile merg prost” la Universitatea şi că, în cursul zilei de miercuri, va avea o discuţie cu Stelian Bursuc pentru găsirea unei soluţii de redresare prompta a echipei.

“Cert este că, în acest moment, lucrurile merg prost, iar mâine, vom avea o discuţie pentru a găsi o soluţie de redresare a echipei. Indiferent de deciziile care le vom lua, Stelian Bursuc va rămâne în continuare alături de noi şi nu va întrerupe colaborarea cu clubul nostru”, a completat Petru Ghervan.

După disputarea primelor opt runde, Cs Universitatea ocupă un modest loc 7 în clasamentul Ligii Naţionale.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close