Burleanu vine la Suceava

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, va fi prezent in acest weekend la Suceava. Noul sef de la Casa Fotbalului va avea un program foarte incarcat pe parcursul vizitei pe care o intreprinde maine in nordul Moldovei.

Astfel, Razvan Burleanu va asista mai intai la meciul de Liga a II-a dintre Rapid Suceava si Farul Constanta, dupa care va vizita tabara de la Bucsoaia, care ar putea deveni un viitor centru zonal de pregatire. Periplul presedintelui FRF se va incheia cu meciul de Liga a III-a dintre FC Pojorata si Cetatea Targu Neamt.

Razvan Burleanu este primul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal care vine la Suceava intr-o vizita oficiala. Este o onoare pentru noi, dar vrem sa profitam la maxim de prezenta dumnealui in zona. In primul rand vrem sa-i prezentam ce a mai ramas din tabara de la Bucsoaia, sa vedem in ce masura se poate construi acolo un centrul zonal de pregatire. De asemenea, vrem sa-i prezentam proiectele pe care dorim sa le demaram in fotbalul sucevean, proiecte legate in special de infrastructura bazelor sportive din judet”, a anuntat presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton.

Razvan Burleanu vine la Suceava insotit de seful sau de cabinet, Gabi Badescu.

Exit mobile version