Burleanu vine duminică la Suceava

Razvan-Burleanu-la-Bucsoaia- Ciprian Anton

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, va fi prezent duminică la Suceava, împreună cu secretarul general Radu Vişan, directorul de dezvoltare Ciprian Paraschiv și secretarul adjunct Gabriel Bodescu. Cei patru vor participa la Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal, vor vizita campusul Liceului cu Program Sportiv și vor avea o întâlnire cu oficialitățile locale legată de înființarea unui Centru de Excelență la Suceava.

Duminică, începând cu ora 9:00, în aula Liceului cu Program Sportiv din Suceava, va avea loc Adunarea Generală a membrilor afiliați la Asociația Județeană de Fotbal Suceava. Principalele puncte pe ordinea de zi sunt legate de prezentarea raportului de activitate pe anul trecut, votarea bugetului AJF Suceava pe anul 2016 și aprobarea noului statut al AJF Suceava, un statut cadru pe care FRF intenționează să-l implementeze tuturor AJF-urilor din țară.

“Mizăm pe prezența tuturor celor 57 de membri afiliați. De asemenea, i-am lansat o invitație de a participa la Adunarea Generală de duminică și domnului președinte Răzvan Burleanu, iar dumnealui a confirmat că va fi prezent la Suceava. După ce se va adresa Adunării Generale, va avea o întâlnire cu autoritățile locale pentru a discuta pe tema Centrului de Excelență. Totodată, va urmări câteva meciuri din finala Campionatului Județean de Futsal și din Interliga Națională de fotbal pentru copii între 7 și 10 ani, meciuri care se vor desfășura duminică la Liceul cu Program Sportiv”, a declarat președintele AJF Suceava, Ciprian Anton.

Duminică se stabilesc și semifinalele Cupei României

Tot duminică, va avea loc și tragerea la sorți a meciurilor din cadrul semifinalelor Cupei României – faza județeană, programate să aibă loc în sistem tur-retur, pe 30 martie și 3 mai. CSM Dorna Vatra Dornei, Șomuzul Preutești, Victoria Vatra Moldoviței și Viitorul Adâncata sunt cele patru formații rămase în competiție.

Mâine se reiau campionatele județene de juniori C și D

În altă ordine de idei, sezonul de primăvară începe în mod oficial, mâine, odată cu primele meciuri din cadrul campionatelor județene de juniori C și D. Liga a IV-a se va relua pe 13 martie, cu meciurile primei etape a returului. În aceeași zi este programată și prima rundă a returului în Seria de Est a Ligii a V-a, în Seria de Vest campionatul urmând să reînceapă o săptămână mai târziu, pe 20 martie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Burleanu vine duminică la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*