Burleanu, „rev” în Bucovina

Razvan Burleanu a ales sa-si petreaca primul sau Revelion ca presedinte al Federatiei Romaniei de Fotbal la Vatra Dornei.

Seful de la Casa Fotbalului nu a venit singur in Bucovina. A fost insotit de iubita sa, dar si de mai multi oameni importanti din organigrama FRF, printre care Victoras Iacob, Ciprian Paraschiv sau Gabi Badescu.

Ca loc de cazare, Razvan Burleanu a ales pensiunea Maximiliyanis din Vatra Dornei. A gustat mai putin din produsele traditionale, felul principal de pe masa de Revelion a presedintelui FRF fiind pestele.  “Vatra Dornei reprezinta un spatiu mirific pentru mine. Vin aici inca din copilarie. Cum am ajuns, a venit si ninsoare, ceea ce a reprezentat un motiv de bucurie”, a marturisit Razvan Burleanu la Pro TV.

Seful federatiei si-a facut si un playlist special cu artistii preferati pentru noaptea de Revelion. “Ascult toate tipurile de muzica, mai putin cele la care s-ar putea gandi unii. Ascult cu precadere muzica clasica, dar si muzica moderna”, a precizat Razvan Burleanu. Seful de la FRF nu schiaza, asa ca nu s-a distrat pe partie. A facut insa miscare, jucand minifotbal la Baza Sportiva Yanis Sport Stadium.

Burleanu (2)Prima zi a anului l-a regasit pe Razvan Burleanu la Cosna, la herghelia Caii Bucovinei. Imbracat in echipamentul echipei nationale, presedintele FRF s-a plimbat cu trasura si nu a ezitat sa urce pe cal. “Sarbatori minunate în Bucovina si o experienta de neuitat alaturi de Caii Bucovineni pentru echipa FRF! Cu ocazia sarbatoririi noului an va doresc multa sanatate, prosperitate si fericire alaturi de cei dragi! Cu încredere ca anul 2015 va fi unul semnificativ mai bun pentru fotbalul românesc, cu schimbari care sa ne apropie de performantele mult asteptate. La multi ani!”, este mesajul postat de Razvan Burleanu pe un site de socializare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Burleanu, „rev” în Bucovina"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*