Burlacu, suspendat o etapă

handbal CSU Suceava - CSM Bucureşti

Comisia de disciplină a Federaţiei Române de Handbal a anunţat sancţiunile pentru cele cinci cartonaşe roşii acordate în meciul dintre CSU Suceava şi CSM Bucureşti. Pivotul Gabriel Burlacu a fost suspendat o etapă şi ar putea lipsi la primul meci oficial din 2015, cu Dinamo Bucureşti.

La meciul cu CSM Bucureşti, din tabăra suceveană au fost eliminaţi doi jucători: Cristian Bursuc şi Gabriel Burlacu. Dacă primul a văzut cartonaşul roşu pentru trei eliminări temporare, Burlacu a fost trimis direct în tribună pentru că în ultimul minut al jocului a oprit în mod voluntar repunerea oaspeţilor de la centru. După ce a analizat toate cele cinci cartonaşe roşii acordate pe parcursul partidei, Comisia de Disciplină a decis ca Gabriel Burlacu şi Marius Novanc să fie suspendaţi câte o etapă şi să plătească o amendă de 500 de lei, în timp ce managerul echipei CSM Bucureşti, Bogdan Vasiliu, a fost suspendat două etape şi va plăti o amendă de 700 de lei.

Conducerea echipei sucevene speră totuşi ca Federaţia să ia în considerare meciul în care Burlacu a jucat în Divizia A,  cu Alexandria, şi astfel pivotul să fie valid pentru primul joc oficial din 2015, programat pe 31 ianuarie, contra celor de la Dinamo Bucureşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Burlacu, suspendat o etapă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*