Burlacu: „Am avut multe oferte. Multe!”

Gabriel Burlacu

Antrenorul echipei locale de handbal, Răzvan Bernicu, nu i-a avut la dispoziţie pentru amicalul cu Naţionala de Juniori I a României pe Roban şi Preda, cei doi fiind accidentaţi. În schimb, din echipa de start a Sucevei a făcut parte internaţionalul de tineret Gabriel Burlacu, revenit acasă după participarea la Campionatul Mondial din Brazilia.

Burlacu a fost folosit pe postul de inter stânga în amicalul de vineri, dovedindu-se un veritabil zid în faţa micilor “tricolori”. Chiar dacă a jucat doar în prima parte a partidei, internaţionalul de tineret a şi marcat patru goluri spectaculoase.

„În primul rând sunt fericit că m-am întors acasă din Brazilia sănătos şi cu mai multă experienţă. Împreuna cu colegii de la Romania U21 am progresat foarte mult în ultima perioadă. Obiectivul nostru a fost clasarea între primele patru locuri, dar până la urmă este bun şi locul 8, ţinând cont că de zece ani nu ne mai calificasem la Campionatul Mondial. Am fost foarte dezamăgiţi că ne-a învins Franţa, după ce noi îi bătusem la ei acasă. Am intrat motivaţi în teren, dar nu ne-a ieşit nimic, în vreme ce lor le-a intrat tot. După meciul cu noi, parca s-au schimbat, au jucat tot mai bine şi au câştigat până la urmă Campionatul Mondial”, a spus Gabriel Burlacu.

În vârstă de 21 de ani, handbalistul dorohoian mai are un an de contract cu CSU Suceava, iar din această cauză nu a putut da curs ofertelor venite în această vară.

“Mulţi mă întreabă şi acum cum de am rămas aici. Mai am un an contract cu Suceava, vreau să duc până la final înţelegerea, iar după aia vom vedea ce va fi. Într-adevăr, am avut multe oferte. Multe!”, a mărturisit Burlacu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Burlacu: „Am avut multe oferte. Multe!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*