Buni de plată! Cristi Popovici şi Marius Gireadă au câştigat litigiile cu Foresta

Foresta a mai primit o lovitura, dupa ce Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a decis sa dea castig de cauza antrenorilor Cristian Popovici si Marius Gireada in litigiul pe care acestia il au cu clubul sucevean. Astfel, in urma hotararii de joia trecuta, Foresta e obligata sa le achite fostilor tehnicieni de pe Areni suma totala de 25.700 de lei.

Cristi Popovici ar avea de incasat 16.200 de lei, dintre care 13.000 de lei reprezinta salariile restante pe doua luni si jumatate, iar restul de 3.200 de lei reprezinta prime de joc. In ceea ce-l priveste pe Marius Gireada, acesta ar avea primit de la clubul sucevean 9.500 de lei, dintre care 6.300 de lei reprezinta salariile pe martie, februarie si jumatate din ianuarie, iar 3.200 de lei prime de joc. In plus, Foresta mai are de achitat Federatiei Romane de Fotbal 800 de lei ca si taxa de procedura pentru judecarea celor doua cazuri.

Clubul sucevean are termen pana joi sa depuna recurs la cele doua decizii.

Conform regulamentului, daca ACS Foresta nu-si achita datoriile in termen de 30 de zile de la data comunicarii hotararii definitive a CNSL, va fi amendata cu 3.000 de lei. Dupa alte cinci zile, i se va interzice dreptul de a mai efectua transferuri si va fi depunctata cu cate doua puncte la fiecare doua saptamani de intarziere a platii integrale a datoriilor. Sanctiunile de mai sus se vor aplica timp de 90 de zile, dupa care ACS Foresta va fi exclusa din toate competitiile.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Murariu O. | 15 mai 2017 at 23:44 | Răspunde
    Murariu O. | 15 mai 2017 at 23:36 | Răspunde
    Your comment is awaiting moderation.
    E nevoie de seriozitate și credibilitate indiferent cine este la conducerea clubului.Suceava are antrenori ,are jucători …. are oameni care iubesc SUCEAVA,. Cei care visează liga I să nu uite că CSM SUCEAVA are niște simboluri care au fost înlăturate CAȘUBA , GĂLUȘCĂ , GAFENCU ,BRENIUC , PĂIUȘ ,Sfrijan , BULIGA sau sucevenii foști la CSM SUCEAVAși și sunt în județ. , dar care ar putea aduce ceea ce vreți sau vrem .SPECTACOL CU SUCEVENI.Mă număr printre cei ce vor și pot!LPS-ISȚI au multe idei pt fotbalul sucevean ,dar care am fost ignorați permanent cu toate că LPS SUCEAVA a transferat GRATUIT FĂRĂ PRETENȚII jucători echipelor mai ales cluburilor private de seniori care au activat pe stadionul ARENI.Oare cei care v-au încântat ani la rând prin jocul prestat DE CE NU SUNTEM AGREAȚI ,OARE NOI SUCEVENII JUCĂM ALTCEVA CE JOACĂ CEI DIN BACĂU , PLOIEȘTI SAU DE ORIUNDE?NU .SUCEAVA ARE NEVOIE DE NOI SUCEVENII.ACCEPTAȚI AȘA CUM SUNT ȘI VEȚI AVEA ÎN 3,4 ANI ECHIPA PE CARE O VISAȚI.Sunt multe de spus ,însă , SUCEVENII AR PUTEA SPUNE MULTE ÎN CAMPIONATUL LIGII 2. Piramida performanței se poate realiza.FORTZA SUCEAV

  2. Vechea placa auzita la Suceava : in 3 sau 4 ani o sa facem o sa avem ,etc echipa buna de fotbal dar fara bani nu o sa faca nimeni nimic si ajungem la faliment ! Fara bani nu vine nici un jucator sucevean care e bun ca sa joace la Suceava !(golofca e sucevean si a zis ca se lasa de fotbal decat sa joace pe 2 lei la Sv) ! Cu jucatori trompete suceveni nu facem fata nici in liga 3 ! Mai bine cautati un sponsor cu bani ca o sa ne chinuim an de an !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *