Bularda şi Doroftei, campioni naţionali la alergare montană

Atletii suceveni au cucerit trei titluri nationale si au urcat in alte doua runduri pe podium la cea de-a VIII-a editie a Campionatului National de Alergare Montana, competitie ce s-a desfasurat sambata trecuta, la Vatra Dornei, in prezenta a 100 de participanti. Gazdele de la CSM Dorna Vatra Dornei si-au tras partea leului prin Gabriel Bularda (foto), sportivul pregatit de Cristian Prasneac reusind sa se impuna in cursa de 8 kilometri rezervata juniorilor. Bularda a castigat si o medalie de bronz cu echipa de juniori de la CSM Dorna Vatra Dornei, pentru care au mai punctat Gabriel Radoi si Ion Grigore.

La categorie junioare, unde s-a concurat pe o distanta de 4 kilometri, titlul national i-a revenit sportivei Gabriela Doroftei, de la CSM Suceava. Gratie performatei lui Doroftei si a punctelor aduse de Angela Olenici si Cornelia Nisoi, clasate pe locul 12, respectiv 13, CSM Suceava a castigat si medalie cu echipa. Podiumul de la categoria junioare a fost completat de echipa CSM Dorna, pentru care au alergat Violeta Corbu, Paula Vantu si Violeta Bejenariu.

Primii clasati la nationalele de la Vatra Dornei s-au calificat la Campionatele Mondiale de Alergare Montana ce vor avea loc pe 11 septembrie, in Bulgaria.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bularda şi Doroftei, campioni naţionali la alergare montană"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*