Bularda, locul 5 la Cupa Mondială

Gabriel Bularda si Paula Alina Vantu au reprezentat clubul CSM Dorna Vatra Dornei la cea de-a XI-a editie a WMRA International Mountain Running Younth Cup, o competitie rezervata atletilor in varsta de 16 si 17 ani ce s-a desfasurat, sambata trecuta, in localitatea Janske Lazne, din Cehia.

Inscris la startul probei masculine de 4,7 kilometri, Gabriel Bularda a fost cel bine clasat sportiv roman, locul 5, fiind devansat de patru atleti turci care l-au sicanat pe finalul cursei, sportivul pregatit de Cristian Prasneac pierzand timp pretios din cauza unei cazaturi la kilometrul 3. In proba feminina, acolo unde s-a concurat pe un traseu de 2,7 kilometri, cu o diferenta de nivel de 600 de metri, dorneanca Paula Alina Vantu a sosit pe locul 39. In clasamentul pe echipe, Romania a ocupat locul 6 dintr-un total de 17 tari participante.

Sunt foarte incantat de rezultatul obtinut de Gabriel, care si-a respectat blazonul de campion balcanic. Sper sa reuseasca o performanta si mai buna la cea de-a XV-a editie a Mountain Runnning Championship ce va avea loc sambata, in Italia„, a declarat Cristian Prasneac.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bularda, locul 5 la Cupa Mondială"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*