Bukovina Vicovu de Jos a ajuns în sferturile Cupei

Bucovina Vicovu de Jos s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei la futsal pentru echipele de juniori under-19, dupa ce a castigat si mansa retur a intalnirii cu Korondy Corund. Trupa condusa de Cristin Burlica s-a impus duminica, pe terenul harghitenilor, cu scorul de 9-4 (3-3), prin golurile marcate de Adrian Cirdei (3), Beniamin Bostiog (3), Ionel Cornea, Dan Schipor si Tibi Botezat. In meciul tur, Bukovina castigasera in sala din Vicovu de Jos cu scorul de 6-4.

In schimb, cealalta echipa suceveana, CN “Nicu Gane” Falticeni a parasit competitia in faza optimilor de finala, dupa ce pierdut si mansa retur a intalnirii cu United Galati. Trupa condusa de Marcel Irimie a cedat sambata, in fieful galatenilor, cu scorul de 1-5, golul de onoare al oaspetilor fiind marcat de Sergiu Sava. In tur, CN “Nicu Gane” pierdusera la Falticeni cu scorul de 3-5.

Pe langa Bukovina Vicovu de Jos si United Galati, in sferturi au mai ajuns KSE Targu Secuiesc, CSM Targu Mures, Informatica Timisoara, West Deva si Ceahlaul Piatra Neamt. Ultima calificata va fi desemnata in urma duelului de miercuri dintre Clujana Cluj-Napoca si FK Odorheiu Secuiesc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *