Buhăcianu nu renunță la fotbal

Atacantul sucevean al formatiei Atletico Vaslui, Valentin Buhacianu, a tinut sa dezminta zvonurile conform carora va renunta la activitatea de fotbalist pentru a pleca la munca in strainatate. Goalgheterul Ligii a 3-a a trimis un email pe adresa redactiei GazetaSV.ro in care anunta ca se va intoarce in tara si va incepe antrenamentele.

„De la prieteni, familie si antrenor, toti ma suna sa ma întrebe ce s-a intamplat si de ce am renunțat la fotbal! Dupa cum am declarat in alte interviuri si ma repet, sunt plecat din tara si urmează sa ma întorc. Sunt plecat din tara in interes propriu. Urmează sa ajung acasa si sa reiau antrenamentele. Intre timp am fost contactat si de alte cluburi din Liga a II-a si Liga I. Inainte de a pleca, am fost in probe la Craiova, urmează sa vedem ce va fi din sezonul următor. Vreau ca toata lumea sa stie ca NU RENUNȚ LA FOTBAL!”
, a anuntat Valetin Buhacianu.

In varsta de 23 de ani, fostul atacant al Bucovinei Pojorata a fost cel mai prolific jucator din toate cele cinci serii ale Ligii a 3-a, cu 16 goluri marcate in 14 meciuri.

Exit mobile version