Proiectul lui Lungu, respins

Proiectul pentru finanţarea sportului propus de Ion Lungu în cadrul şedinţei de astăzi a Consiliului Local a fost respins. Totul a plecat de la amendamentele consilierului PNL Corneliu Vornicu (foto), care solicita suplimentarea bugetului pentru fotbal în detrimentul handbalului.

Consilierii PNL au respins proiectul lui Ion Lungu, care a propus alocarea a câte 1.000.000 de lei la fotbal şi handbal şi 500.000 de lei pentru celelalte sporturi la un loc. Consilierul Corneliu Vornicu, care este şi preşedintele Comisiei pentru Sport, a venit cu o serie de amendamente (foto jos), printre care reducerea la 790.000 a bugetului pentru handbal şi creşterea la 1.190.000 de lei a bugetului pentru fotbal. Consilierii PDL nu au fost de acord cu micsorarea bugetului la handbal, astfel că repartizarea banilor pentru sport a rămas în coadă de peşte.

În aceste conditii, primarul Ion Lungu a anunţat că va depune un nou proiect în şedinţa extraordinară care va avea loc, cel mai probabil, pe 13 martie. În cazul în care deliberativul local ar fi aprobat astăzi bugetul pentru sport, prima tranşă de bani ar fi fost achitată la începutul lunii aprile.

amendamente Vornicu

COMENTARII:

8 Comentarii la "Proiectul lui Lungu, respins"

 1. felicitari celor care i-ati votat!

 2. fotbal… handbal in vreo 15ani saumai bine zis 2500… asaam votat….
  minciuni electoraleeeeeeeeeeeeeee..:))

 3. Multuim d-le Baisanu, Echipa de handbal se numeste Universitatea ca si locul d-voastra de munca, dar si fotbalul trebuie sa intelegem ca suntem driblati de complicitatea primar -consilieri pt a amana finantarea pana se termina campionatele si apoi sa vedem daca mai dam ceva, daca mai merita sau mai bine chemam curtea de conturi si o mai amanam o data. Care jucator va mai calca urbea (mosia)? Acum este clar ce ne trebuie la echipa? „Ce parere aveti?”

 4. O parere trista am Alex…mare adevar…cred ca problema are si o rezolvare…..pacat

 5. secretul e ca, prin echipa de fotbal, se scot cel mai usor banii pentru ce-i ce-i impart!

 6. De ce au cerut „doar” 190mii in plus pt fotbal?

 7. platitor de impozite | 27 februarie 2014 at 22:03 | Răspunde

  vad ca se dau bani pentru darts, ciclism sau Cupa Bugetarilor… tot respectul pentru participanti!
  CUPA CARTIERELOR de ce nu e pe aceasta lista!?

 8. Pentru ca interesele sunt prea mari…..si de la cupa cartierelor nu vor castiga nimic

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*