Bugetul le dă dureri de cap

850.000 de lei. Acesta bugetul necesar echipei Universitatea pana la finalul anului, suma care ar trebui sa acopere plata salariilor catre jucatori, costurilor de participare in Liga Nationala, precum si cele legate de organizarea dublei cu israelienii de la Bnei Hertzeliya, contand pentru optimile de finala ale Cupei Challenge.

Petru Ghervan spera sa o obtina mai bine de jumatate din aceasta suma din partea oficialitatilor locale, Primaria si Consiliul Suceava, pentru restul de bani urmand sa se apeleze la sponsorii din sectorul privat.

Dubla cu echipa din Israel presupune o cheltuiala de minim 80.000 de lei, in functie si de cursa cu care vom face deplasarea acolo. In rest, ar fi asigurarea salariilor jucatorilor pe urmatoarele cinci luni de acum inainte, la care se adauga costurile legate de organizarea si deplasarile la meciurile din Liga Nationala. In total, am avea nevoie de circa 850.000 de lei, pentru a acoperi aceste cheltuieli fara tensiuni pana la sfrasitul anului, cu precizarea ca salariul pe decembrie se va plati in ianuarie. Eu sper ca, in viitoare sedinta a Consiliului de Administratie al clubului, sa putem clarifica acest aspect. Nu este insa deloc usor. E aproape un cosmar”, a declarat managerul Petru Ghervan, in cadrul emisiunii “Fair-Play”.

Managerul “alb-albastrilor ”a precizat ca gruparea suceveana trebuie sa gaseasca urgent resurse financiare si in mediul privat, cu care sa sustina activitatea de la CS Universitatea in special in primele luni ale anului viitor, pana la votarea bugetului local pe 2012. “Trebuie sa indentificam aceste resurse acum, pentru a primi sprijin in lunile decembrie, ianuarie, februarie, cand este o perioada critica. Daca vom trece de Hertzelya, in februarie, trebuie sa gasim alte resurse sa ne deplasa in Cupa Challenge”, a spus Ghervan.

Pana in acest moment, clubul Universitatea a primit 800.000 de lei din partea Primariei Municipiului Suceava si alti 100.000 de lei din partea Consiliului Judetean Suceava. Pana la finalul anului, echipa locala de handbal mai are de disputat 9 jocuri de Ligii Nationale, plus confruntarea din Cupa Challenge cu Bnei Hertzelya, programata intr-o dubla mansa in zilele de 26/27 noiembrie, în Israel, si 3/4 decembrie, in sala Lps din Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close