Buget de peste 30.000 de lei

Cea de-a patra editie a Cupei “Mos Craciun” va beneficia de un buget de peste 30.000 de lei noi, o mare parte din acesti bani fiind asigurati de Consiliul Judetean si Primaria Suceava, in baza unor proiecte castigate de principalul organizator al competitiei, Clubul Sportiv Sporting, a recunoscut managerul Ciprian Anton.

Devenita o competitie de traditie in peisajul fotbalului juvenil sucevean, Cupa “Mos Craciun” 2010 se va desfasura in perioada 21-23 decembrie si va reuni la start circa 500 de fotbalisti de la 32 de echipe.

Intrecerea va avea loc la 4 categorii de varsta si se adreseaza copiilor nascuti in intervalul 1999-2002, meciurile din cadrul celor 4 tablouri de concurs urmand sa se desfasoare in Sala Liceului cu Program Sportiv, precum si in incinta complexului Zamca, unde, cu ocazia cupei, va fi inaugurat un teren sintetic cu acoperis.

Cluburile care isi vor trimite echipe la editia din acest an sunt: Steaua Bucuresti, Poli Iasi, Gloria Bistrita, FC Brasov, FC Maramures, Xela Baia Mare, Colegiul “Mircea Eliade” Bucuresti, Lucefarul Braila, CSS Botosani si LPS Botosani. Acestora li se vor adauga alte sase cluburi locale: Sporting Suceava, LPS Suceava, Olympic Suceava, Bucovina Scheia, CN “Nicu Gane” Falticeni si Remember Campulung Moldovenesc.

La finalul intrecerii, primele trei clasate la fiecare categorie de varsta vor fi premiate de catre organizatori cu diplome, cupe, medalii, dulciuri si echipament sportiv. De asemenea, vor fi acordate un total de 12 premii speciale pentru “cei mai buni portari”, “cei mai tehnici jucatori” si pentru golgheterul fiecarei categorii, in timp ce formatiile castigatoare vor beneficia de gratuitate la editia de anul viitor.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buget de peste 30.000 de lei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*