Buşecan joacă nerefăcut

Clujenii sunt gata sa joace si intr-un picior pentru a obtine victoria in partida de maine cu Universitatea Suceava. Cel mai bun exemplu este oferit de pivotul Mihai Busecan, care a anuntat ca va intra in teren, chiar daca nu este complet recuperat dupa fractura de metatarsian suferita in urma cu doua saptamani.

Este un sacrificiu, dar nu foarte mare. Am cerut să joc, pentru că este un meci greu şi ştiu că este nevoie de mine, pentru că sunt singurul pivot din echipă. Am stat două săptămâni cu degetul imobilizat, iar de săptămâna asta am reînceput antrenamentele. Sigur că piciorul mă doare, dar nu insuportabil. Antrenorul mi-a spus că mă înţelege dacă nu intru, dar am spus că vreau să joc, să câştigăm şi să ne continuăm parcursul bun din ultima vreme”, a declarat Buşecan pentru Ziua de Cluj.

Handbalistul a fost completat de tehnicianul Constantin Ştefan. “Buşecan îşi doreşte să joace. Sper să îl aducem la o formă sportivă de 60-70%. S-a simţit lipsa lui la Braşov, unde am făcut improvizaţii pe postul său, dar chiar şi aşa am invins. Sper să strângă din dinţi şi să ne ajute cu Suceava“, a spus Stefan.

In patru jocuri disputate in actualul sezon, pivotul Mihai Busecan a marcat 13 goluri pentru echipa clujeana.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Buşecan joacă nerefăcut"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*