“Budi” şi-a dat acceptul

După Gavriloaia şi Ţuţu, un alt handbalist sucevean este aproape să îşi prelungească înţelegerea cu Universitatea. Pivotul Bogdan Şoldănescu şi-a dat acordul să continue la Suceava şi urmează să semneze noul contract la revenirea din vacanţă.

În vara anului 2009 Bogdan Şoldănescu a lăsat HCM Constanţa pentru un contract pe trei ani cu Universitatea Suceava. Mandatat de către finanţatori să negocieze cu jucătorii, directorul tehnic Petru Ghervan susţine că l-a convins pe pivotul în vârstă de 27 de ani să continue sub comanda lui Leonard Bibirig. Noua înţelegere urmează să fie parafată după 15 iunie, când Şoldănescu se va întoarce în Suceava.

Ceilalţi doi jucători cărora le-a expirat contractul cu Universitatea, Iulian Andrei şi Mihuţ Pancu au cerut o amânare a deciziei, pentru a analiza şi alte oferte pe care le-au primit în aceasta perioadă. În paralel, conducerea clubului sucevean a demarat negocierile şi cu alţi jucători, români şi străini, dar acestea vor fi definitivate începând cu săptămâna viitoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "“Budi” şi-a dat acceptul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*