Bucurie rezervată

Chiar daca echipa pe care o pregatesc au inceput returul Ligii Nationale, perfect, cu o victorie in fata echipei Dinamo, antrenorii Universitatii nu s-au grabit sa sarbatoreasca cele doua puncte castigate. Petru Ghervan si Leonard Bibirig au avertizat, ca greul de acum incepe.

„A fost un meci greu cu o echipa care lupta pentru Cupele Europene. Nu cred ca trebuie sa fim exaltati de victoria obtinuta. Sa nu uitam circumstantele in care s-a disputat acest joc. Ei au fost mult mai afectati de moartea fostului lor coleg si cam toata saptamana l-au comemorat pe Marian Cozma. Este un succes meritat si important al nostru, obtinut in fata unui adversar puternic din campionat. De acum ne asteapta doua meciuri cu Sao Bernardo si trebuie sa reparam ce am gresit astazi” – Petru Ghervan, director tehnic Universitatea Suceava.

“Nu putem sa spunem ca acum ne-am mai linistit. Ne bucura aceasta victorie dar urmeaza o perioada foarte grea cu multe meciuri intr-un interval scurt de timp. Nu ne-am propus un anume numar de puncte in primele etape. Dorim sa intram in teren si sa jucam fiecare meci la victorie” – Leonard Bibirig – antrenor Universitatea Suceava.

Exit mobile version