Victorie cu dedicaţie

Bucovina Radauti a reusit a treia si cea mai clara victorie stagionala, dupa ce s-a impus astazi, pe stadionul Municipal, in fata a circa 300 de spectatori, cu scorul de 3-0, in fata gruparii CSM Moinesti, intr-un alt joc al etapei a XX-a din Liga a III-a.

Echipa antrenata de Daniel Stoica a dominat meciul de la un capat la celalalt, reusind sa deschida scorul inca din minutul 6, cand Popescu a finalizat cu gol din gura portii o centrare venita de la Botusan. Pana la pauza, varful radautenilor a avut in doua randuri sansa de a-si trece in cont dubla, dar a ratat de fiecare data singur cu portarul oaspetilor. “Galben-albastrii” si-au dublat avatajul in minutul 65, prin Agbleta, varful ghanez transformand impecabil o lovitura libera de la 20 de metri.

Peste doar cinci minute, radautenii si-au securizat victoria, in urma unui eurogol semnat de Pasaila, mijlocasul introdus la pauza de Daniel Stoica marcand cu un sut de la peste 30 de metri. Scor final 3-0. Bucovina Radauti acumuleaza 14 puncte in clasament si ofera un rezultat cu dedicatie vecinilor de la FC Pojorata in incercarea trupei lui Danut Mandrila de termina sezonul regulat pe locul al 6-lea.

Bucovina: Butnariu – A. Ciurla, Aghiorghiesei, Hrimiuc, Mihailovici, Zaremba, Sfarnaciuc, Botusan, Negrut, Agbleta, Popescu. Au mai intrat: Pasaila si Ilisoi.

Exit mobile version