Bucovina Vicov a câștigat Cupa Voronskaya – Civica

Bucovina Vicov a câștigat prima ediție a Cupei Voronskaya – Civica la minifotbal, după ce s-a impus duminică, în marea finală, în fața celor de la Las Vegas Suceava, cu scorul de 5-2.

Echipa din Vicov și-a adjudecat trofeul grație golurilor marcate de Alin Schipor (3), Cosmin Coroamă și Ovidiu Rusu, asta după ce a fost condusă trei sferturi din meci prin reușitele semnate de Constantin Bumbac și Eduard Julei.

Bucovina Vicov s-a bazat pe următorul lot de jucători: Gabriel Coroamă, Beniamin Cîrdei, Robert Vicol, Ovidiu Rusu, Timotei Rusu, Iosif Cîrdei, Marcel Maftean, Vasile Chirilescu, Alin Schipor, Cătălin Solcan, Cosmin Coroamă și Alin Cârdei.

Podiumul a fost completat de formația Dor Suceava, care a câștigat finala mică, disputată în fața celor de la Amicii Casa Grup Suceava, cu scorul de 6-2.

La festivitatea de premiere, organizatorii au acordat și trei premii speciale. Dan Cucoș (Dor Suceava) a ieșit golgheterul competiției, Dănuț Tipa (Las Vegas Suceava) a fost ales cel mai bun portar, în timp ce Cosmin Coroamă (Bucovina Vicov) a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Cea de-a doua ediție a Cupei Voronskaya – Civica va avea loc în luna septembrie.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *