Bucovina ţinteşte un loc pe podium în viitorul sezon

Bucovina Radauti si-a propus o clasare intre primele trei locuri ale Seriei I la finalul viitorului sezon al Ligii a III-a, a anuntat antrenorul Iulian Ionesi, cu mai putin de doua saptamani inainte de startul campionatului. “Este un obiectiv usor de realizat, tinand cont ca vom evolua intr-o serie de doar 9-10 echipe si ca, prin rezultatele pe care le-am obtinut in ultimii ani, am devenit o echipa cu pretentii in Liga a III-a. Acum, va depinde si de componenta seriei, unde deocamdata favorite la cele doua locuri de baraj sunt Foresta si Stiinta Miroslava”, a declarat Iulian Ionesi.

Echipa radauteana are in acest moment 20 de jucatori sub contract, dar lotul urmeaza sa fie completat in aceste zile cu alti patru juniori de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava.

Sapte jucatori a achizitionat Bucovina in aceasta vara, este vorba de portarul Paul Rotar (20 ani), fundasii Vasile Chirilescu (21 ani) si Marius Puha (21 ani), mijlocasii Cornel Cainari (31 ani), Valentin Vatamaniuc (20 ani) si Alexandru Irimescu (18 ani) si atacantul Adrian Stroe (14 ani). “Sunt multumit de transferuri. Avem un lot echilibrat numeric si valoric. Am adus exact jucatorii de care aveam nevoie. Am punctat la capitolul experienta, prin aducerea lui Cainari si Chirilescu. Ma bucura si revenirea lui Puianu. Copiii vor avea sanse de a juca si ei,”, a adaugat Iulian Ionesi.

Nemultumiti de faptul ca trebuie sa se testeze prea des impotriva COVID-19

Antrenorul Bucovinei Radauti este nemultumit de faptul ca echipele vor trebui sa se testeze impotriva COVID-19 odata la 14 zile, inainte si pe parcursul turului de campionat. “Nu sunt de acord cu aceste masuri pentru ca uitati ce este pe litoral, ce se intampla la nunti si cumatrii. De ce nu sunt testati si ospatarii la fiecare 14 zile!? Mi se par niste masuri prea drastice pentru un joc in aer liber. Iar apoi si costurile cu aceste teste sunt foarte mari”, a mai spus Iulian Ionesi.

Bucovina Radauti va debuta in noul sezon pe 11-12 septembrie, intr-o serie si dupa un program al meciurilor care vor fi stabilite in aceste zile.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *