Bucovina – Sporting: 1-0

Bucovina Radauti a bifat a doua victorie consecutiva fara gol primit in meciurile amicale programate in aceasta vara. Echipa antrenata de Lucian Burlacu s-a impus astazi, cu scorul de 1-0, in fata celor de la Sporting Suceava, intr-un joc de verificare desfasurat pe stadionul din Radauti. Unicul gol al intalnirii a fost marcat in urma unei lovituri libere executata de Stoian, la jumatate de ora de la fluierul de start.

Antrenorul celor de la Sporting, Claudiu Sevaciuc, a preferat sa abordeze jocul cu garnitura a doua, in care s-a regasit si Alex Burduja, un mijlocas de 22 de ani venit in probe de la As Microbuzul Botosani.

De partea cealalta, gruparea radauteana a testat mai multi jucatori noi, printre care Vitel (Viitorul Liteni), Dutica (Foresta Moldovita), Gugeanu (Bucecea), Apetrei (Ceahlaul) si Avram (Avantul Volovat).

Bucovina Radauti: Prutean – P. Ionesi, Breniuc, Hutanu, Dutica, Pasaila, Gugeanu, Stoian, Viu, Vitel, I. Ionesi. Au mai intrat: Bujdei, Galan, Ilisoi, Buraciuc, Apetrei, Plesca, Tatar, Costanda si Avram.

Sporting Suceava: Turita, Fedorovici, Amanaloaie, Vitu, Bagu, Ioancea, Strugariu, Pamparau, Cutas, Placinta, Botusan. Pe parcursul jocului au mai intrat: Butnariu, Tibichi, Sadoveac, Longher si Burduja.

In urmatorul amical, Bucovina Radauti se va deplasa miercuri pe terenul colegei de serie Csm Pascani.

Foto: Matei Bălean

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *