Bucovina și Șomuz încep sezonul acasă

Gata cu vacanta si cu meciurile fara miza. Din acest weekend se joaca pe puncte in Liga a III-a, intr-un sezon 2018/2019 la startul caruia se aliniaza trei echipe din judetul nostru: Foresta, Bucovina Radauti si ACS Somuz Falticeni.

Bucovina Radauti mizeaza pe valoarea lotului si pe stabilitatea financiara in incercarea de a depasi performanta din sezonul trecut, cand a incheiat pe locul 5 in clasamentul seriei intai. Ramasi pe mana antrenorilor Daniel Balan si Dorin Goian, ultimul proaspat licentiat A UEFA, “alb-albastrii” incep noua editie de campionat a Ligii a III-a, sambata, de la ora 18.00, pe stadionul Municipal, cu un meci destul de complicat impotriva celor de la CSM Roman.

Cred ca am facut o campanie de achizitii buna, am adus jucatori de calitate, iar valoarea lotului si stabilitatea financiara ne permit sa ne propunem o clasare intre primele patru echipe la finalul sezonului. In prima etapa intalnim un adversar care a trecut prin multe schimbari in vara, dar jucam acasa, iar pentru moral este foarte important sa incepem cu victorie”, considera Daniel Balan. Cu exceptia mijlocasului Robert Bosinceanu, gruparea radauteana are tot lotul valid pentru primul meci.

 Liga a III-a revine la Falticeni dupa 10 ani

Cel mai mare entuziasm este insa la Falticeni, unde fotbalul de Liga a III-a revine dupa o pauza de zece ani. Il readuce nou-promovata Somuz, care, in prima etapa a sezonului, va primi vizita celor de la CSM Focsani, intr-un meci programat sambata, cu incepere de la ora 18.00, pe stadionul Tineretului.

Vom debuta in fata unui adversar care are o buna posesie a mingii si un bun executant al fazelor fixe. Noi nu stam foarte bine din punct de vedere fizic, dar sper sa compensam prin entuziasm, o stare de spirit intalnita la toate nou-promovatele. Nu stim inca care este nivelul Ligii a III-a, dar sper sa facem fata. Pentru inceput, obiectivul este evitarea retrogradarii”, a declarat antrenorul Radu Anania, care asteapta cati mai multi spectatori in tribune mai ales ca intrarea la jocul cu Focsani este libera.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina și Șomuz încep sezonul acasă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*