Bucovina și Șomuz evoluează acasă în prima etapă a Ligii a III-a. Foresta își amână debutul în noul sezon

Federația Română de Fotbal a amânat meciul dintre Foresta și Hușana Huși, contând pentru prima etapă din noul sezon al Ligii a III-a. Motivul? Echipa suceveană este în carantină până luni din cauza celor cinci cazuri de infectare cu COVID-19 descoperite la jumătatea lunii august în cadrul lotului de jucători. Partida va fi reprogramată cel mai probabil pentru data de 15 septembrie.

Bucovina Rădăuți va debuta în noul sezon pe teren propriu, echipa antrenată de Florin Cristescu urmând să primească sâmbătă, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul Municipal, vizita grupării Sporting Juniorul Vaslui.

Tot acasă evoluează în prima etapă și Şomuz Fălticeni, formația preluată de Iulian Ionesi urmând să înfrunte sâmbătă, începând cu aceiași oră 18.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, gruparea CSM Bacău.

Programul primei etape:

CSM Pașcani – Ceahlăul Piatra Neamț

Bucovina Rădăuți – Sporting Vaslui

Şomuz Fălticeni – CSM Bacău

Ştiința Miroslava – Dante Botoșani

Foresta Suceava – Hușana Huși (amânat)

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *