Bucovina și Foresta se înfruntă în derbyul etapei a XII-a

Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava se întâlnesc sambata, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Municipal, în derbyul etapei a XII-a din seria întâi a Ligii a III-a.

Echipa antrenată de Iulian Ionesi are o dublă motivație să câștige cele trei puncte puse în joc. Şi-ar consolida astfel poziția de lider în clasament și totodată și-ar lua revanșa pe teren după meciul din tur, pierdut la „masa verde” din cauza COVID-19.

Sigur că s-a acumulat o anumită frustrare după acel meci din tur, care am fi vrut să se decidă pe teren, dar sâmbătă, la Rădăuți, va fi un meci normal. Ne dorim să câștigăm, dar nu vreau să pun presiune pe jucători. Mai avem șapte finale de jucat, iar prima va fi cu Foresta. Dacă vom câștiga sâmbătă, vom lua o opțiune serioasă pentru accederea în play-off. Dar oricum, și cu alt rezultat, am rămâne în luptă pentru primele două locuri”, a declarat antrenorul Iulian Ionesi, care nu va putea miza contra Forestei pe Vasile Dănilă, accidentat.

Presiune mai mare este pe Foresta, care este obligată să câștige la Rădăuți pentru a nu pierde contactul cu locurile de play-off. „Trebuie să câștigăm la Rădăuți. Altă variantă nu avem. Jucăm cu sabia deasupra capului. Din discuțiile pe care le-am avut cu jucătorii, cred că aceștia au înțeles că trebuie să se trezească din letargie. Nu ne putem prezenta ca la meciul cu Ceahlăul, așa că probabil vor apărea și câteva schimbări în primul 11, dar asta este treaba antrenorului” a spus președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Meciul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta se va desfășura fără spectatori, dar va putea fi urmărit live pe pagina de facebook a televiziunii Cromtel TV.

Programul etapei a XII-a:

Dante Botoșani – Bradu Borca

Hușana Huși – Sporting Vaslui

Şomuz Fălticeni – CSM Pașcani

Bucovina Rădăuți – Foresta Suceava

Ceahlăul – Ştiința Miroslava

La finalul sezonului, primele două clasate se califica în semifinalele play-off-ului de promovare, în timp ce ultimele două vor retrograda în ligile județene.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina și Foresta se înfruntă în derbyul etapei a XII-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*