Bucovina și Ceahlăul și-au împărțit punctele la Rădăuți

Bucovina Radăuți a încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, pe stadionul Municipal, în compania celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în derbyul etapei a III-a din Liga a III-a.

Într-o atmosferă incendiară creată în tribune de galeria rădăuțeană, echipa antrenată de Florin Cristescu a trecut în două rânduri pe lângă deschiderea scorului în prima repriză, prin Plămadă, la ambele ocazii intervenind providențial portarul nemțean Barna.

De partea cealaltă, considerată principala pretendentă la câștigarea, seriei, Ceahlăul a fost periculoasă la poarta opusă prin șuturi de la distanță.

Cea mai controversată fază s-a petrecut în minutul 86, când centralul dâmbovițean Mihai Motan a dictat penalty pentru nemțeni pentru un presupus fault comis de Forizs în colțul propriului careu. În urma parlamentărilor, fundașul gazdelor și antrenorul Florin Cristescu au fost eliminați de pe teren. Mucuță și-a așezat mingea pe punctul cu var de la 11 metri, dar a trimis pe lângă poarta apărată de Butnariu, iar Bucovina și Ceahlăul și-au împărțit punctele la final.

Bucovina Rădăuți: Butnariu – Coajă, Sumanariu, Forizs, Chiseliță, Săhlean, Ungurianu, Şpac, Plămadă, Stroe, Stoian. Antrenor: Florin Cristescu. Au mai intrat: C. Coroamă, I. Coroamă si Popa.

În runda viitoare, Bucovina Rădăuți va primi sâmbătă, pe stadionul Municipal, vizita celor de la Şomuz Fălticeni.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *