Bucovina – RC Bârlad: 14-24

Bucovina Suceava ramane fara victorie in acest an. Echipa antrenata de Constantin Vlad a ajuns la cel de-al 11-lea esec consecutiv de la startul actualei stagiuni, dupa ce a pierdut astazi, pe terenul Unirea, cu scorul de 14-24, in fata celor de la RC Barlad, in prima etapa din play-out-ul Diviziei Nationale la rugby.

Sucevenii au facut o prima repriza excelenta, reusind sa intre la pauza in avantaj in urma a doua eseuri semnate de Bursuc si Oprea, care aveau sa fie transformate de Cretu pentru scorul de 14-7 la finalul primei reprize. Oaspetii au intors rezultatul pe parcursul partii secunde, cand, pe fondul deciziilor controversate luate de brigada de arbitri, au culcat de trei ori balonul in terenul de tinta prin Munteanu, Marin si Tigla, plecand si cu punctul bonus, scor final 24-14. La sfarsitul intalnirii, spectatorii si rugbistii gazdelor si-au varsat nervii pe arbitri, carora le-au reprosat maniera in care au condus meciul de astazi.

Fara grija retrogradarii, trupa antrenata de Constantin Vlad va evolua in urmatoarea runda din play-out pe terenul celor de la Stejarul Buzau, intr-un meci programat duminica viitoare. Dupa jocul din Crang, rugbistii suceveni vor debuta in Cupa Romaniei Gold Corporation, acolo unde, in runda inaugurala a competitiei, programata in data de 2 septembrie, vor evolua pe terenul divizionarei a treia Rcm Galati.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Bucovina – RC Bârlad: 14-24"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*