Bucovina Rădăuți – Zimbrul Siret: 2-0

Bucovina Radauti a incheiat seria meciurilor amicale cu o victorie, scor 2-0, obtinuta sambata, pe terenul din Badeuti, in fata celor de la Zimbrul Siret.

Echipa antrenata de Daniel Balan si Dorin Goian s-a impus printr-o dubla semnata de Robert Ciobanu, oaspetii avand cea mai mare sansa de gol pe parcursul reprizei a doua, cand Vali Prutean a aparat o lovitura de la 11 metri.

Bucovina Radauti a inceput in urmatoarea formula de joc: Puianu – Corniciuc, Visinar, Florescu, Antonesei – Vicliuc, Vitu, D. Balan, Ungureanu – Ionesi, R. Ciobanu. Pe parcurs au mai evoluat: Prutean – Timis, Stoian si Tironeac.

Formatia radauteana a terminat seria meciurilor de pregatire cu un bilant de patru victorii si o infrangere, 8-0 cu Sanatatea Darabani, 5-1 cu LPS Suceava, 2-0 cu Somuz Falticeni si 2-0 cu Zimbrul Siret, respectiv 1-2 cu Ceahlaul.

Vitu si compania vor debuta in sezonul de primavara sambata, cand pe stadionul Municipal va sosi liderul seriei intai a Ligii a III-a, Aerostar Bacau.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Bucovina Rădăuți – Zimbrul Siret: 2-0"

  1. ovidiu murariu | 5 martie 2018 at 22:03 | Răspunde

    Felicitari .Din lotul care a jucat cu Siretul 10 jucători sunt elevi, au fost sau au jucat pentru LPS SUCEAVA: PUIANU, PRUTEAN ,VIȘINAR, CORNICIUC, FLORESCU ,VITU, CIOBANU ,UNGUREANU,ANTONESEI,TIRONEAC.Ani de naștere ale jucătorilor : 2-1993,1-1995,1-1996,3-1998, 3-1999.Tineri și dornici de a juca fotbal,deci LPS produce la nivelul care îi este impus de eșalonul echipelor de seniori din județ.Cu siguranță vor apărea în anii viitori și alți jucători care să evolueze și la eșaloane superioare.Baza sportivă ,materială și umană ( conducere, antrenori , sportivi și finanțare )există la acest club valoros ,pasiunea ,profesionalismul și dorința de performanță vor încununa munca tuturor pentru obținerea obiectivelor propuse.

  2. Ovidiu Murariu | 5 martie 2018 at 22:53 | Răspunde

    Felicitări.Din lotul Rădăuțiului se regăsesc 10 jucători care sunt,au fost elevi su
    au au jucat pentru LPS Suceava:PRUTEAN, VITU -născuti în 1993, PUIANU-1995 UNGUREANU-1996,ANTONESEI,FLORESCU,VIȘINAR -1998,CIOBANU,TIRONEAC,CORNICIUC-1999.LPS promovează jucători permanent.Baza sportivă,materială, umană( conducere,antrenori ,sportivi)și financiară existentă sunt premizele unei perspective bune pentru promovarea jucătorilor în viitor și la eșaloane superioare.

  3. Dacă la Rădăuți ar fi și un sponsor privat potent, care sa ofere stabilitate financiara echipei, s-ar putea face performanta și la nivel de Liga a II-a.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*