Bucovina Rădăuți va disputa nouă amicale în intersezon

Bucovina Rădăuți se va reuni lunea viitoare, pe stadionul Municipal, sub comanda antrenorului Ionuț Plămadă, iar până la reluarea campionatului Ligii a III-a are în program nu mai puțin de nouă jocuri de verificare.

Astfel, gruparea rădăuțeană va întâlni în pregătiri formațiile Juniorul Suceava (29 ianuarie și 12 februarie), Politehnica Iași (5 februarie), Gloria Bistrița (10 februarie), Şomuz Fălticeni (16 și 23 februarie), Foresta Suceava (19 februarie), Ştiința Miroslava (16 februarie) și CSM Pașcani (3 martie).

Locurile și orele de desfășurare a acestor meciuri vor fi stabilite de comun acord cu adversarii, ținând cont și de condițiile meteo din perioada respectivă”, a anunțat conducerea clubului rădăuțean.

Cu trei etape rămase din sezonul regular, Bucovina Rădăuți ocupă locul 3 în clasamentul Seriei I, cu șanse mari de calificare în play-off.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipa rădăuțeană mai având de jucat în sezonul regular cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă).

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *