Bucovina Rădăuți transferă de la Foresta

CSM Bucovina Radauti a inceput sa-si contureze lotul in perspectiva viitorului sezon al Ligii a III-a. In aceasta saptamana, gruparea condusa de Dorin Goian si Daniel Balan a batut palma cu trei jucatori ai Forestei, este vorba de mijlocasii Vasile Danila si Cosmin Buziuc si atacantul Catalin Coroama (foto).

La capitolul plecari, formatia radauteana s-ar putea desparti in aceasta vara de Mugurel Florescu, Andrei Alecsandru si Stejarel Visinar, dar numai in cazul in care vreunul dintre cei jucatori va avea o oferta de la nivelul Ligii a II-a.

9 iulie este data la care este programata reunirea lotului Bucovinei Radauti.

Echipa radauteana va debuta in noul sezon al Ligii a III-a pe data de 25 august, intr-o serie in care se vor mai regasi formatiile Stiinta Miroslava, Foresta Suceava, FK Miercurea Ciuc, Otelul Galati, CSM Roman, Sporting Liesti, KSE Targu Secuiesc, CSM Focsani, FC Odorheiu Secuiesc, Sanatatea Darabani, Ceahlaul Piatra Neamt, Somuz Falticeni si FCM Gauss Bacau (daca promoveaza), si nou-invitatele FC Botosani II si ACS Sporting Juniorul Vaslui.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Bucovina Rădăuți transferă de la Foresta"

  1. O sa aveti onoarea sa jucati din nou cu FC Botosani,doar ca e vorba de echipa a doua.Oricum va asteptam la Botosani sa va dam 2,3 boabe

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*