Bucovina Rădăuți – Știința Miroslava: 2-0

Bucovina Radauti a reusit prima victorie de la startul actualului sezon competitional, dupa ce s-a impus sambata, pe stadionul Municipal, in fata celor de la Stiinta Miroslava, cu scorul de 2-0, intr-un meci contand pentru etapa a IV-a a Ligii a III-a.

Scapata de cazurile COVID-19, care au macinat lotul radautenilor pe tot parcursul lunii septembrie, trupa antrenata de Iulian Ionesi a deschis scorul inca din minutul 2, cand Stoian a inscris cu un sut puternic din interiorul careului dupa o pasa venita de la mezinul Stroe.

Chiar daca iesenii au echilibrat disputa, acelasi Stoian a adus linistea in vestiarul Bucovinei la pauza, marcand la ultima faza a primei reprize dupa o noua pasa venita de la Stroe.

Gazdele puteau puncta din nou in debutul partii secunde, dar Turita a fost la post si s-a opus golului la executia lui R. Ciobanu.

S-a terminat 2-0, iar Bucovina Radauti bifeaza primele puncte in campionat si schimba totodata si liderul clasamentului in seria intai.

Bucovina Radauti: Puianu – Antonesei, Chirilescu, Florescu, Coaja, Bejenar, Danila, Plamada, Stoian, Stroe, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Pitic, Coroama, Ionesi si E. Ciobanu.

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Sunt curios daca noul primar al Radăuțiului, o sa susțină echipa de fotbal a orașului. Acolo s-a format deja un grup de jucatori și ar fi păcat să dispară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *