Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni s-au calificat la braț în Turul II al Cupei României

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au debutat cu victorii în sezonul competițional 2023/2024, cele două echipe calificându-se la braț în Turul II al Cupei României.

În primul tur al competiției, Bucovina a trecut în deplasare, de Viitorul Darabani, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de Alecsandru, în minutul 42.,

Bucovina a început meciul în următoarea formulă de joc: Puianu – Alecsandru, Zango, Răuțu, Bejenar, Maftei, Hopulele, Căinari, Netbai, Popescu și Grosu. Rezerve: Butnariu – Pintilei, Nistor, Monah, Bălan, Derevlean, Abe și Ştefan. Antrenor: Ovidiu Murariu.

Tot miercuri după-amiază, Şomuz a eliminat pe teren propriu, formația Ştiința Miroslava, cu scorul de 2-1.

Echipa antrenată de Daniel Stoica și-a asigurat calificarea prin golurile înscrise de Savin (‘5) și Plămadă (’80), ieșenii egalând temporar prin Botezatu (’35).

Gruparea fălticeneană a evoluat mai bine de o repriză cu un jucător în plus pe teren, după ce ghanezul Abraham a văzut direct cartonașul roșu pentru un fault dur asupra lui Iederan, portarul gazdelor fiind transportat după faza din minutul 44 direct la spital.

Şomuz a început în următoarea formulă de joc: Iederan – Pîntea, Asibey, Nwodu, Lăcustă, Savin, Cîrstean, Ungurianu, Julei, Plămadă și Stoian. Rezerve: Prisecereanu – Amihăesi, Maganu, Oblesniuc, Pașcu și Săhlean. Antrenor: Daniel Stoica.

Faza a doua a Cupei României, în care va intra și Foresta, va avea loc miercuri, 9 august.

Foto: Fotograful Sportiv

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close