Bucovina Rădăuți și-a făcut planurile pentru anul 2022

Bucovina Rădăuți și-a stabilit planurile pentru anul 2022, în cadrul unei întrevederi la care au participat președintele Manuel Costache, primarul Bogdan Loghin și Corneliu Lucescu, patronul firmei Tarsin, principalul sponsor al echipei.

Domnul primar ne-a promis că va face tot posibilul să ne asigure bugetul necesar pentru noul an. De asemenea, ne bazăm în continuare pe sprijinul firmei Tarsin, care ne asigură de la transport și prime, la cazare și masă”, a precizat Manuel Costache (foto), care a intenționat la finalul anului trecut să demisioneze din fucția de președinte al secției de fotbal fiind convins în cele din urmă să continue până la finalul sezonului.

Continuă cu Ionuț Plămadă pe banca tehnică

Echipa rădăuțeană se va reuni pe data de 17 ianuarie, sub comanda lui Ionuț Plămadă. “Deocamdată, ne-am despărțit de un singur jucător, este vorba de Robert Căruță. Nu avem de gând să facem mari modificări în cadrul lotului, dar e posibil să mai plece doi-trei jucători și să mai vină doi-trei”, a adăugat Manu Costache.

Aflați pe locul 3 în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, rădăuțenii vor să se califice în play-off. “Rezultatele de până acum sunt peste așteptările multora, ținând cont de ce buget am avut și de faptul că am început sezonul cu o echipă aproape nouă. Calificarea în play-off este un obiectiv pe care ni l-am autoimpus noi, conducerea și jucătorii. Cred că mai avem nevoie de minim patru puncte în ultimele trei meciuri din sezonul regular. Important este să nu pierdem primul joc, cel cu Hușana Huși”, a mai spus oficialul Bucovinei.

Liga a III-a se va relua pe 12 martie, echipa rădăuțeană având de jucat până la finalul sezonului regular cu Hușana Huși (acasă), Dante Botoșani (deplasare) și CSM Bacău (acasă). 

Foto: Cristian Plosceac

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *